ورم روده

معرفی بیماری ورم روده

ورم معده و روده[1]

علل

زخم معده یا روده ـ كم كاری فوق كلیه (آدیسون) ـ سیروز ـ سرطان تخمدان (در زنان) ـ انكراتیت حاد ـ ترشح زیاد كورتیزون ـ افزایش سن ـ عفونت (هلیوباكترپیلوری كه عامل زخم معده است) ـ اختلال صفرا ـ حساسیت غذایی ـ بیماری كرون ـ بیماری های ویروسی ـ تغذیه سالم ـ كولیت (معده یا روده) ـ مسمومیت (با كشك و ...) مسمومیت غذایی ـ وبا

علائم

احساس ناراحتی در معده یا روده (پس از صرف غذا شدت یابد) ـ بی اشتهایی ـ خشكی دائمی لب ها ـ درد معده یا پایین تر ـ خستگی

مضرات

ترش مزه ها- غذاهای خمیری ، پیتزا - جوهر لیمو (در لواشك ها و خیارشور استفاده می شود) مسهل ها - الكل- غذاهای چرب - غذاهای آماده-پرخوری - مصرف چند غذا سر سفره - اسپرین- استامینوفن - غذاهای سرخ كرده - ادویه جات - مایعات بین غذا-آب حاوی كلر- سركه - چای-پفك - رب ـ سس ها - سبزیجات نپخته - آلوها - اسفناج سرخ كرده - كلم ها- سماق - بادمجان سرخ كرده - هر چیز نفاخ (حبوبات، فلفل) - زیتون كنسرو شده یا پرورده - لیمو عمانی -  میوه های هسته دار - شاهدانه

نسخه ها

ورم روده

  • در صورت داشتن اسهال های مكرر شربت عسل و عرق نعنا را مخلوط كرده و با آب خنك بنوشد روزی چند لیوان و این كار را به مدت 24 تا 48 ساعت و در صورت شدید بودن اسهال تا 72 ساعت ادامه دهد.
  • بعد از هر وعده غذا بلافاصله نصف لیوان عرق نعناع با مقداری عسل میل شود.

ورم معده، ورم روده و یبوست [2]

8 قاشق غذاخوری پودر ریحان را در یك لیتر (4 لیوان) آب دم كنید و هر لیوان آن را همراه با یك قاشق مرباخوری عسل به تدریج در طول یك روز بنوشید. پس از مصرف 16 لیوان در طول 4 روز در صورت نیاز تا 2 روز دیگر تكرار كنید.


[1]  درمان های گیاهی قسمت ورم معده

[2] اسپاسم های گوارشی


منبع: کتاب نسخه  های  معصومین  و  بزرگان طب اسلامی ایرانی -  بیماری های گوارشی  (نویسنده: رضا میرزایی )

اولین نفر باشید که دیدگاهش را می نویسد !

دیدگاه شما برای ما مهم است.