گیر کردن غذا و جسم خارجی در معده

روایات

انجیر

امیرالمؤمنین علیه السلام فرموده اند: خوردن انجیر معده ی بسته شده را نرم می کند و برای قولنج مفید است. روز هنگام از آن زیاد بخورید و شب هنگام اندک.

ضایعه گوارش و رسوبات و غذایی که به سنگ تبدیل شده است (تبریزیان) [1]

قسط هندی با نمک و آب باران 2 با در روز – داروی جامع 3 عدد و آویشن 3 شب پشت سرهم مصرف شود.

(گزارش درمان دکتر سید مسعود قطب) [2]

بیمار 1.ع- 31 ماهه- اهل تهران  كه به علت خوردن سكه 2 ریالی در اواسط سال 82 به این مركز مراجعه و تحت درمان قرار گرفتند.

بیمار 4 روز قبل از مراجعه با خوردن سكه به پزشكان جراح مراجعه كرده كه با توجه به جابجا شدن سكه در گرافی های متعدد پیشنهاد به اندوسكوپی و یا جراحی و ... شده بود كه پدر و مادر بیمار با توجه به نظرات مختلف اقدامی نكرده و به این مركز مراجعه كرده بودند.

در سابقه پزشكی و خانوادگی بیماری خاصی را ذكر نمی كردند.

در گرافی های گرفته شده از شكم 12 ساعت و 24 ساعت بعد وجود سكه در معده را گزارش و جابجایی را نشان نمی داد. بیمار با تشخیص فوق تحت درمان قرار گرفت؛

1ـ روغن بادام شیرین نصف استكان یك مرحله

2ـ گلاب + عسل به صورت شربت نصف استكان نیم ساعت بعد از خوردن روغن بادام شیرین

حدود 3 ساعت بعد از خوردن روغن بادام شیرین سكه خارج گردید و در حال حاضر بیمار در بهبودی كامل به سر می برد.

پزشك معالج: دكتر سید مسعود قطب

گیر كردن غذا سر دل (باقری)[3]

كسی كه نمی تواند غذا بخورد؛ غذا گیر می كند و بالا می آورد از راه های زیر خود را درمان كند:

  • بارهنگ را در عرق نعناع جوشانده سه وعده، میل كند.
  • دو سه قاشق ژل گیاه آلوئه ورا  را صبح و ظهر و شب قبل از غذا تناول كند.
  • خاكشیر را در عرق نعناع جوشانده، سه وعده در حالی كه داغ است قبل از غذا میل كند.

این مشكل در طب مدرن شیمیایی حاكم بر جهان درمان اساسی ندارد، مسكن می دهند و نمی دانند چه كار كنند!


[1] کتاب و سخنرانی های استاد – نحوه مصرف داروها در جلد 1  آمده.

[2]  حجامت درمانی ص153

[3]  طب اصولگرای اسلامی ص107


منبع: کتاب نسخه  های  معصومین  و  بزرگان طب اسلامی ایرانی -  بیماری های گوارشی  (نویسنده: رضا میرزایی )

اولین نفر باشید که دیدگاهش را می نویسد !

دیدگاه شما برای ما مهم است.