قولنج (كولیت) معده

 معرفی بیماری قولنج (كولیت) معده

کولیت معده[1]

علائم

درد شكم (در ناحیه چپ) ـ احساس ناراحتی هنگام صرف غذا و حتی احساس ناتوانی در هضم غذا (سردل ماندن‌) ـ احساس سفتی شكم همراه با سوء هاضمه (نفخ و ...)

علل

پرخوری و بدخوری (غذاهای نامناسب) ـ عدم ترشح كافی صفرا ـ اختلالات كبد یا صفرا

مضرات

پرخوری - غذاهای آماده-تمرهندی- رب- غذاهای سرخ كرده - غذاهای چرب - چند غذا را باهم خوردن - برگ مو (زیاده روی) - سس ها - تخم مرغ (هر نوع طبخ شود) - بادمجان سرخ كرده - اسفناج سرخ كرده - آنتی بیوتیك ها- مایعات بین غذا - غذای مانده و یخچالی (سرد)- میوه جات پس از غذا - سردیجات (زیاده روی) ولی كم آن مفید است. - غذاهای خمیری (آبگوشت، نان زیاد با غذا، پیتزا، ماكارونی...)

قولنج[2]

صبح بجای چای در یک استکان آبجوش ولرم نوک قاشق چایخوری زعفران ریخته و با شاخه نبات شیرین نموده و بخورد - وسط روز : یک لیوان اب زردک = هویچ زرد یا سه عدد هویچ زرد-  روزی دو بار خوردن مخلوط زنیان و مغز گردو.

قولنج (تبریزیان) [3]

معلول غلظت خون است و درمان آن صاف کننده خون است.

 

نقاط فشاری، طب سوزنی، ماساژ، زنبور درمانی، دستگاه الکترونیکی بدون سوزن، انرژی درمانی(برای عمل به این نسخه حتما طبق راهنمای نسخه ها عمل کنید)

زخم کولیت یا کولیت بلغمی[4]


[1]  درمان های گیاهی قسمت قولنج

[2] اسپاسم های گوارشی

[3] کتاب و سخنرانی های استاد – نحوه مصرف داروها در جلد 1  آمده.

[4] کتاب درمان جامع طب سوزنی


منبع: کتاب نسخه  های  معصومین  و  بزرگان طب اسلامی ایرانی -  بیماری های گوارشی  (نویسنده: رضا میرزایی )

اولین نفر باشید که دیدگاهش را می نویسد !

دیدگاه شما برای ما مهم است.