سرکه انگبین و خواص آن

یکی از داروهای مفرح ضد سودای قلب است و مفید در سلامت کبد در طب سنتی به شاه دارو نیز معروف است. یکی از مهمترین خواص سرکه انگبین تعادل اخلاط در بدن است.

🍇🍹مقطع و جالی، منضج، مسهل و مصلح خوبی است.

🍇🍹کمک کننده هضم غذا است.

🍇🍹اخلاط را در بدن معتدل می کند.

🍇🍹با مالیدن سرکه انگبین به قسمتهایی که کبود شده، ضربه، افتادن، بدخوابیدن، باعث درمان راحت تر آنها می شود.

🍇🍹اگر فرد یبوست دارد، در سرکه انگبین از بابونه استفاده کنید.

🍇🍹برای درمان آسم گرم مفید است.

 

نقش سرکه انگبین در بدن انسان

سرکه انگبین نفوذ غذا را به سلول های بدن افزایش میدهد.  و در نهایت سرکه انگبین سموم بدن را به همراه ادرار یا عرق کردن بیرون می آورد.  سرکه انگبین برای افرادی که اخلاط در بدن آنها به هم خورده شدیدا توصیه می شود. و بهتر است قبل از استفاده از داروهای شیمیایی و با نظر طبیب خود سرکه انگبین را امتحان کنید. بیشتر سرکه های موجود در بازار معمولا ترکیبات شیمیایی هستند. که خوردن سرکه های بازاری را اصلا توصیه نمی کنیم. بهتر است از سرکه ای استفاده کنید که در طبیعی بودن و غیر خالص بودن آن مطمئن باشید، بعضا دیده شده است که برخی مغازه داران برای اینکه مگس سرکه بر روی سرکه کاملا طبیعی شکا نگیرد (که البته اگر سرکه هوا نخورد این اتفاق نمی افتد) آن را با کمی سرکه صنعتی محلول می کنند که نه قابل تشخیص است و نه دیگر خواص سرکه ی طبیعی را دارد.

 

از دیگر خواص درمانی آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

✨ کاهش چربی خون

✨بازکننده عروق و ضد انسداد

✨مفید برای کبد و گوارش ✨درمان نفخ معده

✨مفید در درمان مشکلات گوارشی

✨مفید برای افراد دارای کبد چرب و پاک سازی آن

✨مفید برای رفع عطش در فصل گرم

✨مفید برای افراد صفراوی مزاج

 

طرز تهیه و روش مصرف

✅ موارد لازم: ۱ واحد عسل + ۲ واحد عرق نعنا + ۱ واحد سرکه

ابتدا سرکه و عرق نعنا را مخلوط و روی حرارت قرار دهید تا یک جوش ملایم بخورد و بگذارید کمی ولرم شود و سپس عسل را اضافه کنید پس از مخلوط کردن آنها در ظرفی شیشه ای و در یخجال نگهداری کنید.

این شربت را می توان در میهمانی ها و یا در منزل به مقدار لازم با آب رقیق کرد و میل نمود، بهترین زمان مصرف آن پس از وعده های غذایی است.

نکته: در سکنجیبن بجای استفاده از عسل از شکر استفاده می کنند که البته اگر شکر سرخ یا نیشکر باشد خواص درمانی آن تغییر می کند و خواص متفاوتی از خود بروز می دهد که آن نیز فوایدی دارد.

در مصرف سرکه انگبین زیاده روی نکنید. پس از تهیه شربت را در یخچال نگهداری و به مدت یک ماه مصرف کنید.

 

ممنوعیت مصرف و مضرات سرکه انگبین:

۱- بیماران حاد و شدید ریه نباید استفاده کنند.

۲- بیمارانی که دچار زخم روده و پاره شدن آن هستند.

۳- افرادی که زخم معده دارند.

۴- کسانیکه بسیار بلغمی هستند نباید مصرف کنند.

۵- افرادی که سرما خورده اند

۶- افرادی که دچار اسهال هستد

اولین نفر باشید که دیدگاهش را می نویسد !

دیدگاه شما برای ما مهم است.