خواص دارو:
مصفّى خون؛ رافع استرخاى معده؛ بر طرف کننده انواع زود انزالى.
اجزاى دارو:
هلیله سیاه، هلیله زرد، هلیله کابلى، بلیله، آمله (مکد ۲ واحد)؛ روغن بادام شیرین یا روغن گاو (۱ واحد)؛ عسل کفگرفته (۳۰ واحد).
شیوه ساخت دارو:
آمله و بلیله و هلیله زرد را از هسته جدا کرده کوبیده از الک مش ۱۰۰ رد کنند. سپس، با روغن آن قدر چرب کنند تا رنگ آن تغییر نماید. سپس با عسل بسرشند. دارو را در ظرف شیشهاى یا لعابى ریخته و مدت ۴۰ روز در گرمخانه در دماى ۳۵- ۳۷ درجه نگهدارى کنند تا رنگ آن دوباره تغییر کرده و طعم گس آن به ترشى بگراید.
زمان و مقدار مصرف:
نیم ساعت پیش از صبحانه، یک قاشق مرباخورى از دارو با آب میل شود.
ملاحظات مصرف:
مصرف دراز مدت آن براى دفع رطوبتهاى جهاز هاضمه و مفاصل، تقویت هضم، لینت مزاج، منع انصباب مواد به اعضا، بر طرف کردن درد مفاصل، و رفع چاقى مفید است.