گلپوره

گلپوره، گیاهی بوته ای بومی مناطق مدیترانه ای و خاورمیانه است. گل های آن ریز به رنگ سفید و صورتی است و از برگ های آن برای پخت و پز و همچنین درمان ناراحتی ها از جمله درد معده استفاده می شود.

خواص گلپوره

انواع عفونت ها معمولا بر روی دستگاه هاضمه تاثیرگذاشته و گاهی منجر به اسهال های بسیار شدید می شود، در نتیجه کلپوره را می توان یک ضد اسهال و برطرف کننده ی مشکلات هاضمه ای دانست؛ علاوه بر این کلپوره ضد تب و ضد تشنج می باشد. عرق کلپوره طبیعت گرم دارد.

مصرف عرق کلپوره معمولا بر روی شیشه ی محصول درج شده است و یا از افراد آشنا در این زمینه می توان جویا شد، اما در حالت کلی عرقیجات را روزانه به اندازه ی نصف استکان مصرف می کنند (زمانی که تاثیر بلند مدت آن مد نظر است) و یا با فواصل زمانی ۶ ساعت به اندازه ی نصف استکان میل می شود (زمانی خواص درمانی نظیر ضد اسهال و… اهمیت دارد)؛ گاهی مصرف عرقیجات به طور کلی نصف استکان قبل از هر وعده ی غذایی تجویز می شود .

کلپوره باعث درمان ناراحتی های لثه و در حالت کلی دهان نیز می شود، بر روی کبد تاثیر مثبت گذاشته و خون را تصفیه می کند ؛ قند خون و فشار خون را تنظیم و در هنگامی که قاعدگی با تاخیر مواجه است، قاعده آور می باشد.

  • گلپوره، خاصیت تب بر دارد.
  • این گیاه اثر ضد تشنج دارد.
  • دم کرده آن سرماخوردگی را التیام می بخشد.
  • برای رفع درد قلب مصرف می شود.
  • این گیاه برای سیستم هاضمه مفید است و ناراحتی های گوارشی و دل درد را برطرف می کند.
  • گلپوره، تقویت کننده معده است.
  • خاصیت ادرارآور و ضد اسهال دارد.
  • در کاهش وزن نیز موثر است.

ملاحظات مصرف
  • از مصرف زیاد این گیاه که باعث مسمومیت کبد و کلیه می شود، بدون تجویز پزشک بپرهیزید.

اولین نفر باشید که دیدگاهش را می نویسد !

دیدگاه شما برای ما مهم است.