پیازچه و تخم پیازچه

پیازچه از سبزیجات تقریبا ثابت در در بین انواع سبزی های معروف به سبزی خوردن به حساب می‌آید و به همراه پیاز جز ثابتی از از مواد غذایی مورد نیاز روزانه محسوب شده و کمتر غذایی هست که برای تهیه آن نیاز به پیاز و پیازچه نباشد و با اضافه نمودن آن خوشمزه تر نگردد. پیازچه‌ها در واقع همان پیاز هستند که قبل از رسیدن کامل برداشت می‌شوند. طعم پیازچه نسبت به پیاز ملایم‌تر بوده و همچنین تراکم مواد مغذی در پیازچه‌ها بیشتر است.

خواص پیازچه بسیار شبیه به خواص پیاز و البته تا حدودی خواص تره می باشد. پیازچه دارای خاصیت ضد میکروب، ضد سرطان، ضد چربی، ضد فشار خون و ضد التهاب است. همچنین مصرف پیازچه تاثیر زیادی در جلوگیری و کاهش چربی، قند و فشار خون دارد و به دلیل دارا بودن مواد آنتی اکسیدان در پیشگیری از سرطان به ویژه سرطان روده بزرگ موثر است.

 پیازچه از سبزیجات خاصی اشت که علاوه بر خوش طعم کردن غذاها خواص درمانی بسیاری دارد که ممکن است با آنها آشنا نباشیم.از پیشگیری چین و چروک پوست تا افزایش اشتها کاهش کلسترول و ... همه از خواص “پیازچه” می باشند. پیازچه در اغلب موارد برای بهبود طعم و مزه ی غذاها به کار برده می شود.

خواص پیازچه

اما علاوه بر این که این گیاه بسیار خوش مزه و خوش طعم است، دارای فواید تغذیه ای زیادی نیز می باشد.

  • پیازچه کلسترول و تری گلیسیرید را کاهش می دهد.
  • پیازچه مجرای تنفسی را تحریک و خلط را دفع می کند.
  • روغن طبیعی آن غده عرق را تحریک می کند و باعث تعریق می شود. فشار خون را تنظیم می کند.
  • از اسهال پیشگیری می کند و برای از بین بردن عفونت های قارچی عالی است
  • ویتامین c موجود در آن از چروک شدن پوست پیشگیری می کند.
  • از رشد سلول های سرطانی به خصوص سرطان روده بزرگ پیشگیری می کند ولی اینها تنها خواص پیازچه نیستند ، در ادامه این بخش از سلامت نمناک به فواید و خواص مهم دیگری از این آن اشاره می شود.

خواص تخم پیازچه

خواص پیازچه (Scallion) شامل پیشگیری از بروز زخم های دستگاه گوارش، دفع سموم بدن، باز کردن گرفتگی بینی و پیشگیری از چین و چروک پوست است.

اولین نفر باشید که دیدگاهش را می نویسد !

دیدگاه شما برای ما مهم است.