کاکل ذرت

کاکل ذرت یکی از اجزای ذرت است که اکثر ما آن را دور می ریزیم. چون نمی دانیم که چه خواص شگفت انگیزی برای سلامتی ما دارد. مهمترین و بهترین خاصیت ذرت درمان سنگ کلیه است. این بیماری درد بدی دارد، ولی شما می توانید با جوشانده کاکل ذرت آن را درمان کنید. حتی افراد سالم هم می توانند گاهی جوشانده کاکل ذرت را برای درمان سنگ کلیه یا جلوگیری از سنگ کلیه میل کنید.

خواص کاکل ذرت

کاکل ذرت دارای مواد چربی و یک ماده آلی و همچنین نمک های پتاس و سیلیس است که در اثر این مواد خاصیت ادرارآور خیلی قوی دارد. کاکل ذرت در تمام مواردی که احتیاج به ترشح ادرار و افزایش آن هست مصرف آن توصیه و تجویز می شود، زیرا جوشاندهٔ کاکل ذرت به هیچ وجه مثانه را تحریک نمی کند. اما دربارهٔ دانه های ذرت باید بگوییم که مغذی است و خاصیت مهم تقویت بدن را دارد و به همین علت است که ذرت را به عنوان غذای اصلی انسان و حیوانات به کار می برند. و کسانی که دچار کم خونی هستند و یا از بستر بیماری برخاسته اند و دوران نقاهت را می گذرانند و همچنین پیران باید از غذای حاوی ذرت غافل نشوند.

معالجهٔ آلبومین با کاکل ذرت

سی تا چهل گرم کاکل ذرت را که خشک باشد در یک لیتر آب سرد بریزید و ظرف محتوای آن را روی آتش بگذارید تا به جوش آید و پنج دقیقه بجوشد، بعد پانزده دقیقه آن را دم کنید سپس صاف کرده و هر روز سه تا پنج بار و هر بار نیم فنجان از این جوشانده را بنوشید اثار شفابخش جوشاندهٔ ذرت خیلی زود در اشخاصی که بیماری البومین دارند ظاهرمی شود.

کم خونی را با ذرت معالجه کنید

اشخاصی که دچار کم خونی هستند یک وعده غذای خود را باید از ذرت بو داده که به شکل نقل سفید شکفته می شود و یا فرنی ذرت، ترتیب دهند. غذای ذرت برای اشخاص کم خون، لاغر و یا کسانی که از بستر بیماری برخاسته اند و دوران نقاهت را می گذرانند مفید و مؤثر است.

درمان سنگ کلیه با کاکل ذرت

برای درمان سنگ کلیه باید از جوشاندهٔ کاکل ذرت کمک بگیرید. کسانیکه سنگ کلیه دارند در این مورد باید سی تا چهل گرم جوشاندهٔ کاکل ذرت خشک را در یک لیتر آب سرد بریزند و ظرف محتوای آن را روی آتش بگذارند تا به جوش آید و پنج دقیقه بجوشد، بعد آن را از روی آتش بردارند و پانزده دقیقه به حال خودش بگذارند تا دم بکشد. بعد آن را صاف کنند و هر روز چهار یا پنج بار و هریار نیم فنجان از آن را بنوشند و مطمئن باشند که طبیعی ترین و سالمترین دوای سنگ کلیه را مصرف کرده اند.

معالجهٔ قولنج کلیه با جوشاندهٔ کاکل ذرت

جوشاندهٔ کاکل های ذرت به ترتیبی که طرز تهیه و مقدار مصرف آن را در موردسنگ کلیه در بالا شرح دادیم، بحران های قولنج کلیوی را تسکین می دهد.

کمک به انعقاد خون

کلاله ذرت دارای ویتامین K است که در انعقاد خون نقش موثری داشته و با کمک به فرآیندهای انعقادی هنگام جراحت برداشتن بدن باعث خروج خون کمتری از بدن می‌شود.

کنترل قند خون

بر اساس تحقیقات بسیاری، کلاله ذرت را می‌توان عاملی موثر برای کنترل قند خون در نظر گرفت. به طور دقیق‌تر، مواد موجود در این قسمت از بلال سطح انسولین را افزایش داده و به ترمیم سلول‌های آسیب دیده در پانکراس (یعنی همان محل تولید انسولین) کمک می‌کند.

کنترل کلسترول

کاکل ذرت نقش بسزایی در کنترل کلسترول بدن دارد و با تعدیل مقدار کلسترول باعث جلوگیری از بیماری‌های قلبی می‌شود.

خواص پیشاب‌ آوری یا دفع آب

این بخش نادیده‌گرفته شده بلال در دفع مایعات و سموم بدن، جلوگیری از خطرات قلبی و عروقی و عفونت دستگاه ادراری بسیار مفید است.

نحوه مصرف کاکل ذرت

کلاله ذرت در حالت اولیه‌اش قابل خوردن نیست و برای این‌که قابل مصرف شود نیاز به یکی از موارد زیر است:

آن را با آب جوش طبخ کنید و از آبلیمو برای طعم دادن به این غذا استفاده کنید. اکنون می‌توانید آن را در حالت گرم یا سرد میل کنید.

کلاله ذرت را درون شیشه پر از آب ذخیره کنید. سپس آن را به مدت یک روز در معرض نور مستقیم خورشید قرار دهید تا آماده خوردن شود. این ترکیب را هنگام عصر با افزودن عسل به آب میل کنید.

ملاحظات مصرف
  • فقط از ذرت‌های ارگانیک استفاده کنید و مطمئن شوید بر روی آن‌ها سمپاشی صورت نگرفته باشد.
  • مصرف بیش از اندازه کلاله ذرت برای بدن مضر است. همچنین مصرف آن به خانم‌های باردار توصیه نمی‌شود.

اولین نفر باشید که دیدگاهش را می نویسد !

دیدگاه شما برای ما مهم است.