اهمیت سیب و خواص منحصر بفرد آن

💠 پیامبر اعظم صلی الله علیه و آل محمد: سیب را ناشتا بخورید که موجب پالایش معده می شود.
💠 امام صادق(علیه السلام) دربارۀ اهمیت سیب فرمودند: «اگر مردم می‌دانستند سیب چیست، بیماران شان را جز به آن درمان نمی‌کردند.*
💠 آیت الله بهجت(ره) فرموده‌اند: آقایی که نود الی صد سال سن داشت، می‌گفت: هر صبح یک سیب رنده می‌کنند و من می‌خورم و می‌توانم از جا بلند شوم. در طول سال در خانه سیب نگه می‌دارم.

سیب و آب سیب در درمان آدم لجوج، عصبی، خون ریزی لثه، خستگی مغز، رژیم لاغری، دیابت، پیشگیری آلزایمر، کاهش کلسترول، طراوت دهنده پوست جهت زیبایی و خشکی پوست، کسالت و بی رمقی، تصفیه خون، بیماری های خونی خوش خیم و بدخیم، عفونت خونی، مسمومیت، عفونت دهان و دندان، التهاب لثه، آفت دهان و لثه، بوی بد دهان، رفع خستگی ذهن، کمی ترشح انسولین برای بیماران قندی، هوای آلوده، نقرس، مجموعه بیماری های سرد، ترمیم کننده هر عضو آسیب دیده، عفونت های ریوی، کم خونی، کولیت و آنژیت(التهاب ورم شدید روده)، ضعف معده، تب حصبه با منشاء روده ای، تومور های مثانه ای، احتباس آب به دلیل بیماری های کلیوی که ادرار کم شده است، گرفتگی صدا و سرفه(آب سیب)، زخم معده (سیب رنده شده + عسل)، درمان ویار خانم های باردار کاربرد دارد.

سیب و آب سیب هیچ گونه منع مصرفی برای هیچ بیماری ندارد بلکه می تواند پایه ی اساسی درمان همه ی بیماری قرار گیرد، زیرا یکی از وظایف سیب تقویت دستگاه ایمنی بدن است. البته اگر کسانی بسیار سرد مزاج هستند می توانند سیب و آب سیب را با عسل میل بفرمایند.

هسته ی سیب دارای اسید سیانیدریک دارد که خودش نوعی سم است که البته برای برخی بیماری ها بدخیم نافع است و خوردن چند عدد از آن ها بلامانع است، همچنین جویدن آن برای بیماری های امگلی و کرمی موثر است.

سیب قرمز: بسیارمفید برای قلب و مجموعه عضلات و عروق قلب به علت داشتن پتاسیم، فسفر و آهن که تقویت کننده ی قلب است.
سیب زرد: بسیار مفید برای دستگاه گوارش
سیب سبز  و ترش: فقط برای صفراوی ها مفید است به شرط عدم زیاده روی تا رفع صفرای مازاد، همچنین برای اسهال های خونی نیز نافع است تا بر طرف شدن آن زیرا خوردن مداوم سیب ترش ضعف اعصاب و ترس می آورد.

درمان رفلکس معده: عموما در حال خوابیده رخ می دهد و برای این دست افراد بیمار قبل از خواب سیب را تکه تکه کرده و با عسب بخورد.

۲ عدد سیب یا یک لیوان آب سیب برای مادران حامله جهت رشد جنین ضعیف بسیار نافع است. (روزانه)

تقویت حافظه: به علت به وجود آمدن اسید کولین پس از خوردن سیب در بدن باعث تقویت حافظه می شود.

سیب توانایی کاهش LDL خون در بدن را داراست.

نکته: چربی ها ۲ دسته اند.
۱- LDL روغن مضر (روغن مایع و جامد رایج در بازار) چگالی روغن پایین و تمایل به ساکن شدن و رسوب در عروق و اندام دارد اصطلاحا روغن بلغمی است.
۲- HDL روغن مفید (روغن حیوانی، کنجد، زیتون و … ) چگالی روغن بالا و به شدت تمایل به حرکت و سیلان دارد پس در عروق و اندام ساکن نمی شود و زیادی آن نیز می تواند روفن LDL را کاهش دهد. اصطلاحا به این روغن روغن صفراوی می گویند.

نکته: بیشترین تأثیر گذاری و آنتی اکسیدان سیب در پوست سیب تا عمق ۲ میلیمتر است که تا ۶ برابر کل سیب در خود جای داده است و اگر از عدم سم پاشی سیب ها مطمئن هستید حتما با پوست پس از شستن میل بفرمایید.

تومورهای گوارشی: خوردن سیب با عسل و جویدن هسته ی آن نافع است.

پسوریازیس: خارش شدید پوست و قرمز شدن و دانه دانه شدن پوست مثل بیماری زونا که شخص از خاراندن بیش از اندازه باعث  خون ریزی می شود و علاج آن آب سیب و سیب است.

خوردن صحیح سیب خوردن بایستی ابتدا آن را نگاه کنیم و بعد در هر لقمه آن را ببوییم تا عطرش وارد مشام گردد که اثر نافعی در کنترل فشار خون دارد.

خوردن مداوم یک لیوان آب سیب تازه هر روز تا ۳ماه می تواند اسید اوریک و نقرس را شسته و دفع کند.

نکته: آب سیب به علت جذب سریع آلودگی ها خیلی زود آلوده می شود و نبایستی زیاد بماند و خیلی زود بایستی خورده شود.

سیب به علت داشتن فسفر برای ضعف اعصاب و افراد عصبی بسیار کاربردی است.

نوزادان نیز از بدو تولد می توانند آب سیب بخورند.

افزایش طول عمر و کاهش روند پیری و جوان ماندن به علت خارج کردن راح تر موارد دفعی و سموم بدن با خوردن آب سیب.

 🍎 در روایات داریم که هر کس عمر جاودانه می‌خواهد، سیب را سحرگاهان میل کند.  🍎

شما هم می توانید دیدگاهتان را بنویسید.

دیدگاه شما برای ما مهم است.

امتیاز کاربران به : اهمیت سیب و خواص منحصر بفرد آن

امتیاز
دیدگاه ها
۱۳۹۷/۶/۸

سید حسین :

سلام
با این همه خاصیت برای سیب آیا میشه همیشه در همه فصل ها سیب پیدا کنیم!

۱۳۹۷/۶/۱۰

مدیر ارشد :

سلام
بله در همه فصول سیب مخصوص اون فصل پیدا میشه علی الخصوص اینکه ایران کشور 4 فصل است برای مثال در تابستان سیب گلاب در بازار بسیار موجود است.